Sound adjustments

4. Afegir veus per a personatges addicionals

Afegir un personatge

1. A "Personatges addicionals", fes clic a Afegeix.
  2. Introdueix el nom del personatge.
  3. Tria una veu i una velocitat.

Marcar el text que diu cada personatge

1. Marca el text que vols que narri el personatge.
  2. A "Personatges addicionals", fes clic amb el botó dret al personatge que vulguis.
  3. Tria Canvia de narrador.
    • També pots utilitzar el teclat:
      • En un PC: prem Ctrl + 1 per al primer personatge, Ctrl + 2 per al segon, i així successivament per als 10 primers personatges.
      • En un Mac: prem + 1 per al primer personatge, + 2 per al segon, i així successivament per als 10 primers personatges.

Consell: el narrador predeterminat narrarà el text que no s'assigni a cap personatge.