Sound adjustments

4. Voeg stemme vir bykomende karakters by

Voeg ’n karakter by

1. Klik Voeg by onder “Bykomende karakters”.
  2. Voer die karakter se naam in.
  3. Kies ’n stem en spoed.

Merk teks wat deur elke karakter gesê word

1. Merk die dialoog wat jy wil hê deur die karakter voorgelees moet word.
  2. Regsklik die karakter wat jy wil hê onder “Bykomende karakters”.
  3. Kies Verander voorleser.
    • Jy kan ook jou sleutelbord gebruik:
      • Op ’n rekenaar: Druk Ctrl + 1 vir die eerste karakter; druk Ctrl + 2 vir die tweede karakter, en so aan, vir die eerste 10 karakters.
      • Op Mac: Druk + 1 vir die eerste karakter; druk + 2 vir die tweede karakter, en so aan, vir die eerste 10 karakters.

Wenk: Die verstekvoorleser lees teks wat nie aan ’n karakter toegewys is nie.