Finalize an auto-narrated audiobook

4. Je automatisch voorgelezen audioboek distribueren

1. Selecteer in je boekencatalogus het boek dat je wilt downloaden.
  2. Publiceer het boek op Google Play Boeken.
  3. Ga naar het tabblad Content om de verwerkte bestanden te vinden.
  4. Selecteer de bestandsnaam met de status Live.

Tip:

• Als je de mp3-bestanden voor het audioboek als zip- of lpf-bestand wilt downloaden, klik je op het tabblad Content op Downloaden. Elk gedeelte heeft een mp3-bestand en is op volgorde genummerd.
  • Met lpf-bestanden kun je je audioboek distribueren via Findaway Voices van Spotify en meer mensen bereiken.

Meer informatie over ons programmabeleid voor automatisch voorgelezen audioboeken