Finalize an auto-narrated audiobook

4. Distribuir un audiollibre generat automàticament

1. Al catàleg de llibres, selecciona el llibre que vols baixar.
  2. Publica el llibre a Google Play Llibres.
  3. Per trobar els fitxers processats, ves a la pestanya "Contingut".
  4. Selecciona el nom del fitxer amb l'estat "Publicat".

Consell:

• Per baixar els fitxers MP3 de l'audiollibre en un fitxer .zip o .lpf, a la pestanya "Contingut", fes clic a Baixa. Cada secció té un fitxer .mp3 i estan numerades per ordre.
  • Amb els fitxers .lpf, pots distribuir l'audiollibre per augmentar el seu abast a través de Findaway Voices de Spotify.

Obtén informació sobre les nostres polítiques del programa d'audiollibres generats automàticament.