Sound adjustments

2. Comprovar i ajustar la pronunciació

Si el narrador automàtic pronuncia una paraula de manera incorrecta, pots crear la teva pròpia pronunciació perquè la llegeixi. També pots trobar pronunciacions de paraules que s'escriguin de la mateixa manera, però que es pronunciïn de manera diferent.

Comprovació de la pronunciació

A l'editor de text de l'audiollibre, a "Comprovació de la pronunciació", pots revisar les paraules que requereixen canvis de pronunciació. Per cercar totes les categories de paraules o una ressenya per categoria, fes clic a Totes les categories. Si fas clic al botó Reprodueix al costat d'una paraula concreta, es reprodueixen totes les ocurrències d'aquesta paraula al llibre. Si la pronunciació s'edita, hi ha una paraula que ho indica.

Categories disponibles

• Canvis en les pronunciacions
  • Noms de persona
  • Organitzacions
  • Noms d'ubicació
  • Paraules lletrejades
  • Números lletrejats

Canviar la pronunciació d'una sola paraula

1. Fes clic amb el botó dret a la paraula.
  2. Tria Edita la pronunciació.
  3. Tria com vols canviar la pronunciació:
    • Tria una pronunciació alternativa, si escau.
      • Les pronunciacions alternatives es mostren al tauler de la dreta.
      • Introdueix manualment l'ortografia fonètica. Per exemple, pots introduir "mil seixanta" per substituir "1.060".
    • Utilitza l'alfabet fonètic internacional (AFI):
      • Introdueix manualment el text en l'AFI. Per exemple, pots introduir "minute" en anglès com a "mɪn ɪt" o "maɪˈnut".
      • Fes clic al micròfon per dir la paraula al micròfon.
Consell: aquesta funció no està disponible per a tots els idiomes.