Sound adjustments

5. Juster karakterers talehastighet

Forteller: Hastigheten på fortellerstemmen er automatisk angitt til «1,00x». Du kan justere den ved å klikke på rullegardinmenyen ved siden av fortelleren og velge en annen avspillingshastighet.

Flere karakterer: Andre karakterers avspillingshastighet er automatisk angitt som «1,00x». Slik kan du justere avspillingshastigheten for andre karakterer:

1. Velg en karakter.
  2. Klikk på Hastighet ved siden av denne karakteren.
  3. Angi ønsket hastighet.

Her kan du finne ut mer om hvordan du legger til flere karakterer.