Sound adjustments

5. Ajustar la velocitat de parla dels caràcters

Narrador: la velocitat del narrador es defineix automàticament en "1,00x". Per ajustar la velocitat d'un narrador, fes clic a la pestanya desplegable que hi ha al costat del narrador i selecciona una altra velocitat de reproducció.

Personatge addicional: la velocitat dels personatges addicionals es defineix automàticament en "1,00x". Per ajustar la velocitat d'un personatge addicional:

1. Tria un personatge.
  2. Al costat del personatge addicional, fes clic a Velocitat.
  3. Defineix la velocitat que prefereixis.

Obtén més informació sobre com pots afegir personatges addicionals.