Bla gjennom og søk i seriekatalogen

Søk i seriekatalogen

Du kan søke etter serien din i seriekatalogen i Partnersenter-kontoen din. Seriekatalogen inneholder en oversikt over alle seriene. Du kan også sortere serier etter status.

For å finne ut mer om en bestemt serie, klikk på serietittelen og gå til «Seriedetaljer»-siden.

Søk etter serietitler

1. Klikk på søkefeltet øverst på «Seriekatalog»-siden.
  2. Skriv inn navnet på serien.
    • Søkeresultatene omfatter bøker med en serietittel som samsvarer med søketermene.
Tips: I søk skilles det ikke mellom små og store bokstaver, og de gir også delvise treff. Hvis du for eksempel søker etter sommer, får du også resultater med serietitler som inneholder «sommerfugl».