Bla gjennom og søk i seriekatalogen

Søk i seriekatalogen

Du kan søke etter serien din i seriekatalogen i Partnersenter-kontoen din. Seriekatalogen inneholder en oversikt over alle seriene. Du kan også sortere serier etter status.

For å finne ut mer om en bestemt serie, klikk på serietittelen og gå til «Seriedetaljer»-siden.

Søk etter serietitler

1. Klikk på søkefeltet øverst på «Seriekatalog»-siden.
  2. Skriv inn navnet på serien.
    • Søkeresultatene inkluderer bøker der serietittelen samsvarer med søketermene.

Tips: I søk skilles det ikke mellom små og store bokstaver, og de inneholder også delvise treff. Hvis du for eksempel søker etter sommer, får du også resultater med serietitler som inneholder «sommerfugl».

Opprett serier

Bruk seriekatalogen (anbefales)
  1. Velg Seriekatalog i partnersenteret.
  2. Øverst til høyre klikker du på + Legg til en serie-knappen.
  3. Skriv inn serienavnet i tekstfeltet.
  4. Angi boktypen.
    • Du kan velge mellom e-bok og lydbok.
  5. Skriv inn en beskrivelse av serien i tekstfeltet.
    • Dette er valgfritt, men anbefales. Brukere ser beskrivelsen i Play-butikken.
  6. Klikk på Opprett.
  7. På den nye seriesiden klikker du på + Legg til en tittel-knappen.
    • Legg til eksisterende titler
      1. Velg boken du vil legge til i serien.
      2. Velg forholdet mellom bøkene i serien.
      3. Legg til et serienummer for boken.
        • Serienummeret må være et heltall, og du kan ikke hoppe over nummer eller bruke det samme nummeret flere ganger i serien.
      4. Klikk på Lagre.
    • Legg til nye titler
      1. Velg + Legg til en ny tittel fra menyen.
      2. Følg veiledningen for å opprette en ny bok.
Tips: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for bestilte serier som leses i en bestemt rekkefølge, og der hver tittel har et tilknyttet nummer.
Bruk bokkatalogen
  1. Velg Bokkatalog i partnersenteret.
  2. Velg boken du vil at skal inngå i den nye serien.
  3. I Bokinformasjon-delen klikker du på Serier-fanen øverst på siden.
  4. Legg til boken i en serie.
    • Legg til bøker i eksisterende serier
      1. Klikk på + Legg til i en eksisterende serie.
      2. Skriv inn serienavnet i tekstfeltet.
      3. Velg et alternativ fra menyen.
      4. Velg forholdstypen og så Lagre.
      5. Skriv inn bokens nummer i serien.
      6. Klikk på Lagre.
    • Opprett nye serier
      1. Klikk på + Opprett en ny serie.
      2. Skriv inn navnet på serien.
      3. Angi boktypen.
        • Du kan velge mellom e-bok og lydbok.
      4. Angi serietypen.
        • Du kan velge mellom bok, tegneserie og lett roman.
      5. Skriv inn en beskrivelse av serien i tekstfeltet.
        • Dette er valgfritt, men anbefales. Brukere ser beskrivelsen i Play-butikken.
      6. Klikk på Opprett.
      7. På den nye seriesiden klikker du på + Legg til en tittel-knappen.
        • Legg til eksisterende titler
          1. Velg boken du vil legge til i serien.
          2. Velg forholdet mellom bøkene i serien.
          3. Legg til et serienummer for boken.
            • Serienummeret må være et heltall, og du kan ikke hoppe over tall eller bruke samme tall flere ganger i serien.
          4. Klikk på Lagre.
        • Legg til nye titler
          1. Velg + Legg til en ny tittel fra menyen.
          2. Følg veiledningen for å opprette en ny bok.
  5. Klikk på Lagre.

Tips:

• Hvis du oppga serieinformasjon da du konfigurerte boken, kan det hende at dataene fylles ut automatisk i tekstfeltene. Du kan oppdatere disse dataene etter behov.
  • Denne funksjonen er bare tilgjengelig for bestilte serier som leses i en bestemt rekkefølge, og der hver tittel har et tilknyttet nummer.

Slå av serier

Bruk seriekatalogen (anbefales)
  1. Velg Seriekatalog i partnersenteret.
  2. Ved siden av serien du vil deaktivere, klikker du på Mer Mer og så Deaktiver.
Bruk seriesiden
  1. Velg Seriekatalog i partnersenteret.
  2. Velg serien du vil deaktivere.
  3. Klikk på Deaktiver-knappen øverst til høyre.

Filtrer søk

Du kan bruke filtre til å avgrense søket ved å klikke på kolonneoverskriftene.

• Filtrer etter type: Serietyper inkluderer lydbøker, e-bøker, tegneserier og lette romaner. Serietypen er basert på formatet du valgte i metadataene og informasjonen om boken.
  • Filtrer etter status: Aktiv, krever handling og deaktivert er de ulike seriestatusene.

Sorter etter tittel

Klikk på hver kolonne for å sortere bøkene etter tittel, i stigende eller synkende rekkefølge.