De seriecatalogus bekijken en doorzoeken

Zoeken in de seriecatalogus

Je kunt zoeken naar je serie in de seriecatalogus van je Partnercentrum-account. In de seriecatalogus zie je een overzicht van elke serie. Je kunt series ook sorteren op status.

Voor meer informatie over een specifieke serie, klik je op de titel van de serie en ga je naar de pagina met seriegegevens.

Zoeken naar serietitels

1. Klik bovenaan de pagina Seriecatalogus op het zoekvak.
  2. Geef de naam van de serie op.
    • Zoekresultaten bevatten boeken met een serietitel die overeenkomt met de zoektermen.

Tip: Zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig. De resultaten bevatten ook gedeeltelijke overeenkomsten. Als je bijvoorbeeld zoekt naar miljard, zie je in de zoekresultaten ook titels van series die 'miljardair' bevatten.

Een serie maken

De seriecatalogus gebruiken (aanbevolen)
  1. Selecteer in het Partnercentrum de optie Seriecatalogus.
  2. Klik rechtsboven op de knop + Serie toevoegen.
  3. Geef de naam van de serie op in het tekstvak.
  4. Geef het boektype op.
    • Je kunt kiezen tussen een e-boek en een audioboek.
  5. Geef een beschrijving van de serie op in het tekstvak.
    • Dit is optioneel, maar wordt aanbevolen. De beschrijving is zichtbaar voor gebruikers in de Play Store.
  6. Klik op Maken.
  7. Klik op de pagina van de nieuwe serie op de knop + Titel toevoegen.
    • Een bestaande titel toevoegen:
      1. Klik op het boek dat je wilt toevoegen aan de serie.
      2. Selecteer het type serierelatie.
      3. Voeg een reeksnummer voor het boek toe.
        • Het reeksnummer moet een geheel getal zijn en mag geen nummer in de reeks overslaan of herhalen.
      4. Klik op Opslaan.
    • Een nieuwe titel toevoegen:
      1. Selecteer in het menu + Nieuwe titel toevoegen.
      2. Volg de prompts om een nieuw boek te maken.
Tip: Deze functie is alleen beschikbaar voor geordende series die in een bepaalde volgorde worden gelezen en waarin elke titel een bijbehorend nummer heeft.
De boekencatalogus gebruiken
  1. Selecteer in het Partnercentrum de optie Boekencatalogus.
  2. Selecteer het boek dat je wilt toevoegen aan je nieuwe serie.
  3. Klik in het gedeelte Boekgegevens bovenaan de pagina op het tabblad Serie.
  4. Voeg het boek toe aan een serie.
    • Toevoegen aan een bestaande serie:
      1. Klik op + Toevoegen aan bestaande serie.
      2. Geef de naam van de serie op in het tekstvak.
      3. Selecteer een optie in het menu.
      4. Selecteer het relatietype voor de serie en dan Opslaan.
      5. Geef het nummer van het boek in de serie op.
      6. Klik op Opslaan.
    • Een nieuwe serie maken:
      1. Klik op + Nieuwe serie maken.
      2. Geef de naam van de serie op.
      3. Geef het boektype op.
        • Je kunt kiezen tussen een e-boek en een audioboek.
      4. Geef het serietype op.
        • Je kunt kiezen tussen een boek, een stripboek of een light novel.
      5. Geef een beschrijving van de serie op in het tekstvak.
        • Dit is optioneel, maar wordt aanbevolen. De beschrijving is zichtbaar voor gebruikers in de Play Store.
      6. Klik op Maken.
      7. Klik op de pagina van de nieuwe serie op de knop + Titel toevoegen.
        • Een bestaande titel toevoegen:
          1. Klik op het boek dat je wilt toevoegen aan de serie.
          2. Selecteer het type serierelatie.
          3. Voeg een serienummer voor het boek toe.
            • Het serienummer moet een geheel getal zijn en mag geen nummer in de reeks overslaan of herhalen.
          4. Klik op Opslaan.
        • Een nieuwe titel toevoegen:
          1. Selecteer in het menu + Nieuwe titel toevoegen.
          2. Volg de prompts om een nieuw boek te maken.
  5. Klik op Opslaan.

Tips:

• Als je al gegevens over de serie hebt opgegeven toen je het boek instelde, kunnen deze automatisch worden ingevuld in de tekstvakken. Je kunt zo nodig de automatisch ingevulde gegevens updaten.
  • Deze functie is alleen beschikbaar voor geordende series die in een bepaalde volgorde worden gelezen en waarin elke titel een bijbehorend nummer heeft.

Een serie deactiveren

De seriecatalogus gebruiken (aanbevolen)
  1. Selecteer in het Partnercentrum de optie Seriecatalogus.
  2. Klik naast de serie die je wilt deactiveren op Meer Meer en dan Deactiveren.
De pagina Serie gebruiken
  1. Selecteer in het Partnercentrum de optie Seriecatalogus.
  2. Selecteer de serie die je wilt deactiveren.
  3. Klik rechtsboven op de knop Deactiveren.

Je zoekresultaten filteren

Klik op de kolomkoppen om je zoekopdracht te verfijnen met behulp van filters.

• Filteren op type: Serietypen zijn onder meer Audioboeken, E-boeken, Stripboeken en Light novels. Het serietype is gebaseerd op de indeling die je hebt geselecteerd in de metadata en gegevens van het boek.
  • Filteren op status: De status van een serie kan onder meer Live, Actie vereist en Gedeactiveerd zijn.

Sorteren op titel

Klik op elke kolom om je boeken te sorteren op titel in oplopende of aflopende volgorde.