Sarjalistan selaaminen ja hakujen tekeminen

Sarjalistalta hakeminen

Voit hakea sarjaa Yhteistyökumppanikeskus-tilin sarjalistalta. Sarjalistalla on yleiskatsaus kustakin sarjasta. Voit myös lajitella sarjat tilan mukaan.

Jos haluat nähdä lisätietoa tietystä sarjasta, klikkaa sarjan nimeä ja siirry sarjan tietosivulle.

Sarjan nimellä hakeminen

1. Klikkaa Sarjalista-sivun yläreunassa olevaa hakukenttää.
  2. Lisää sarjan nimi.
    • Hakutuloksissa näkyy kirjoja, joiden sarjan nimi vastaa hakutermejä.
Vinkki: Kirjainkoolla ei ole merkitystä haussa, ja tuloksissa näkyy myös osittaisia vastaavuuksia. Jos esimerkiksi teet haun joona, hakutuloksissa näkyy sarjoja, joiden nimessä on "miljoona".