Navegar pel Catàleg de sèries i fer-hi cerques

Fer cerques al Catàleg de sèries

Pots cercar sèries al Catàleg de sèries del teu compte del Centre per a partners. El Catàleg de sèries mostra informació general sobre cada sèrie. També pots ordenar-les per estat.

Per veure més informació sobre una sèrie concreta, fes clic al títol de la sèrie i ves a la pàgina "Detalls de la sèrie".

Cercar títols de sèries

1. A la part superior de la pàgina "Catàleg de sèries", fes clic al quadre de cerca.
  2. Introdueix el nom de la sèrie.
    • Els resultats de la cerca inclouen llibres amb un títol de sèrie que coincideix amb els termes de cerca.

Consell: les cerques no distingeixen entre majúscules i minúscules i inclouen coincidències parcials. Per exemple, si cerques mil, els resultats de la cerca mostraran títols de sèries que incloguin “milionari”.

Crear una sèrie

Utilitzar el Catàleg de sèries (opció recomanada)
  1. Al Centre per a partners, selecciona Catàleg de sèries.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic al botó + Afegeix una sèrie.
  3. Introdueix el nom de la sèrie al quadre de text.
  4. Especifica el tipus de llibre.
    • Pots triar entre llibre electrònic i audiollibre.
  5. Introdueix una descripció de la sèrie al quadre de text.
    • Aquest pas és opcional, però recomanat. La descripció és visible per als usuaris a Play Store.
  6. Fes clic a Crea.
  7. A la pàgina de la sèrie nova, fes clic al botó + Afegeix un títol.
    • Afegeix un títol existent
      1. Selecciona el llibre que vols afegir a la sèrie.
      2. Selecciona el tipus de relació de la sèrie.
      3. Afegeix un número de la sèrie per al llibre.
        • El número de la sèrie ha de ser un nombre enter; la sèrie no hauria d'ometre ni repetir números.
      4. Fes clic a Desa.
    • Afegeix un títol nou
      1. Al menú, selecciona + Afegeix un títol nou.
      2. Segueix les indicacions per crear un llibre nou.
Consell: aquesta funció només està disponible per a les sèries ordenades que es llegeixen en un ordre concret, amb un número associat a cada títol.
Utilitzar el Catàleg de llibres
  1. Al Centre per a partners, selecciona Catàleg de llibres.
  2. Selecciona el llibre que vols que formi part de la sèrie nova.
  3. A la secció "Informació del llibre", a la part superior de la pàgina, fes clic a la pestanya Sèrie.
  4. Afegeix un llibre a una sèrie.
    • Afegeix-lo a una sèrie existent
      1. Fes clic a + Afegeix a una sèrie existent.
      2. Introdueix el nom de la sèrie al quadre de text.
      3. Selecciona una opció del menú.
      4. Selecciona el tipus de relació de la sèrie i, a continuació, Desa.
      5. Introdueix el número del llibre a la sèrie.
      6. Fes clic a Desa.
    • Crea una sèrie nova
      1. Fes clic a + Crea una sèrie.
      2. Introdueix el nom de la sèrie.
      3. Especifica el tipus de llibre.
        • Pots triar entre llibre electrònic i audiollibre.
      4. Especifica el tipus de sèrie.
        • Pots seleccionar entre llibre, còmic i novel·la lleugera.
      5. Introdueix una descripció de la sèrie al quadre de text.
        • Aquest pas és opcional, però recomanat. La descripció és visible per als usuaris a Play Store.
      6. Fes clic a Crea.
      7. A la pàgina de la sèrie nova, fes clic al botó + Afegeix un títol.
        • Afegeix un títol existent
          1. Selecciona el llibre que vols afegir a la sèrie.
          2. Selecciona el tipus de relació de la sèrie.
          3. Afegeix un número de la sèrie per al llibre.
            • El número de sèrie ha de ser un nombre enter; la sèrie no pot ometre ni repetir números.
          4. Fes clic a Desa.
        • Afegeix un títol nou
          1. Al menú, selecciona + Afegeix un títol nou.
          2. Segueix les indicacions per crear un llibre nou.
  5. Fes clic a Desa.

Consells:

• Si has proporcionat informació sobre la sèrie en configurar el llibre, és possible que les dades s'emplenin automàticament als quadres de text. Si cal, pots actualitzar les dades emplenades automàticament.
  • Aquesta funció només està disponible per a les sèries ordenades que es llegeixen en un ordre concret, amb un número associat a cada títol.

Desactivar una sèrie

Utilitzar el Catàleg de sèries (opció recomanada)
  1. Al Centre per a partners, selecciona Catàleg de sèries.
  2. Al costat de la sèrie que vols desactivar, fes clic a Més Més i, a continuació, Desactiva.
Utilitzar la pàgina Sèries
  1. Al Centre per a partners, selecciona Catàleg de sèries.
  2. Selecciona la sèrie que vols desactivar.
  3. A la part superior dreta, fes clic al botó Desactiva.

Filtrar la cerca

Per utilitzar filtres a fi de restringir la cerca, fes clic a les capçaleres de columna.

• Filtra per tipus: els tipus de sèrie inclouen audiollibres, llibres electrònics, còmics i novel·les lleugeres. El tipus de sèrie es basa en el format que has seleccionat a la informació i les metadades del llibre.
  • Filtra per estat: els estats de les sèries inclouen publicat, requereix una acció i desactivat.

Ordenar per títol

Fes clic a cada columna per ordenar els llibres en ordre ascendent o descendent.

Articles relacionats