Blaai en soek deur die Reekskatalogus

Deursoek die Reekskatalogus

Jy kan jou reeks in die reekskatalogus van jou Vennootsentrumrekening soek. Die reekskatalogus vertoon ’n oorsig van elke reeks. Jy kan reekse ook volgens status rangskik.

Klik die reekstitel en gaan na die “reeksbesonderhede”-bladsy toe om meer besonderhede vir ’n spesifieke reeks te kry.

Soek reekstitels

1. Klik die soekkassie boaan die “Reekskatalogus”-bladsy.
  2. Voer die reeksnaam in.
    • Soekresultate sluit boeke met ’n reekstitel in wat met die soekterme ooreenstem.

Wenk: Soektogte is nie kassensitief nie en sluit gedeeltelike passings in. As jy byvoorbeeld na bil soek, sal soekresultate reekstitels wys wat die woord “biljoenêr” insluit.

Skep ’n reeks

Gebruik die Reekskatalogus (aanbeveel)
  1. Kies Reekskatalogus in die Vennootsentrum.
  2. Klik die + Voeg reeks by-knoppie in die hoek bo regs.
  3. Voer die reeksnaam in die tekskassie in.
  4. Spesifiseer die soort boek.
    • Jy kan tussen e-boek en oudioboek kies.
  5. Voer ’n beskrywing van die reeks in die tekskassie in.
    • Dit is opsioneel, maar word aanbeveel. Gebruikers kan die beskrywing in die Play Winkel sien.
  6. Klik Skep.
  7. Klik die + Voeg titel by-knoppie op die nuwereeksbladsy.
    • Voeg ’n bestaande titel by
      1. Kies die boek wat jy by die reeks wil voeg.
      2. Kies die soort reeksverhouding.
      3. Voeg ’n reeksnommer vir die boek by.
        • Die reeksnommer moet ’n heelgetal wees, en moenie ’n getal in die reeks oorslaan of herhaal nie.
      4. Klik Stoor.
    • Voeg ’n nuwe titel by
      1. Kies + Voeg nuwe titel by op die kieslys.
      2. Volg die porboodskappe na skep ’n nuwe boek.
Wenk: Hierdie kenmerk is net beskikbaar vir geordende reekse wat in ’n bepaalde volgorde gelees word, en waarvan elke titel ’n geassosieerde nommer het.
Gebruik die Boekkatalogus
  1. Kies Boekkatalogus in die Vennootsentrum.
  2. Kies die boek wat jy wil hê deel van jou nuwe reeks moet wees.
  3. Klik die Reeks-oortjie in die “Boekinligting”-afdeling.
  4. Voeg die boek by ’n reeks.
    • Voeg by ’n bestaande reeks
      1. Klik + Voeg by bestaande reeks.
      2. Voer die reeksnaam in die tekskassie in.
      3. Kies ’n opsie op die kieslys.
      4. Kies die soort reeksverhouding en dan Stoor.
      5. Voer die boek se nommer in die reeks in.
      6. Klik Stoor.
    • Skep ’n nuwe reeks
      1. Klik + Skep nuwe reeks.
      2. Voer die reeksnaam in.
      3. Spesifiseer die soort boek.
        • Jy kan tussen e-boek en oudioboek kies.
      4. Spesifiseer die soort reeks.
        • Jy kan tussen boek, strokiesprent en ligte roman kies.
      5. Voer ’n beskrywing van die reeks in die tekskassie in.
        • Dit is opsioneel, maar word aanbeveel. Gebruikers kan die beskrywing in die Play Winkel sien.
      6. Klik Skep.
      7. Klik die + Voeg titel by-knoppie op die nuwereeksbladsy.
        • Voeg ’n bestaande titel by
          1. Kies die boek wat jy by die reeks wil voeg.
          2. Kies die soort reeksverhouding.
          3. Voeg ’n reeksnommer vir die boek by.
            • Die reeksnommer moet ’n heelgetal wees, en kan nie ’n getal in die reeks oorslaan of herhaal nie.
          4. Klik Stoor.
        • Voeg ’n nuwe titel by
          1. Kies + Voeg nuwe titel by op die kieslys.
          2. Volg die porboodskappe na skep ’n nuwe boek.
  5. Klik Stoor.

Wenke:

• As jy reeksinligting verskaf het toe jy die boek opgestel het, kan die data outomaties in die tekskassies ingevul word. As dit nodig is, kan jy die data opdateer wat outomaties ingevul is.
  • Hierdie kenmerk is net beskikbaar vir geordende reekse wat in ’n bepaalde volgorde gelees word, en waarvan elke titel ’n geassosieerde nommer het.

Deaktiveer ’n reeks

Gebruik die Reekskatalogus (aanbeveel)
  1. Kies Reekskatalogus in die Vennootsentrum.
  2. Klik Meer Meer en dan Deaktiveer langs die reeks wat jy wil deaktiveer.
Gebruik die Reeksbladsy
  1. Kies Reekskatalogus in die Vennootsentrum.
  2. Kies die reeks wat jy wil deaktiveer.
  3. Klik die Deaktiveer-knoppie bo regs.

Filtreer jou soektog

Klik die kolomopskrifte om filters te gebruik om jou soektog te verfyn.

• Filtreer volgens soort: Reekssoorte sluit in oudioboeke, e-boeke, strokiesprentboeke en ligte romans. Reekssoort word gegrond op die formaat wat jy in boekmetadata en -inligting gekies het.
  • Filtreer volgens status: Reeksstatusse sluit in beskikbaar, benodig aandag, en gedeaktiveer.

Rangskik volgens titel

Klik elke kolom om jou boeke in stygende of dalende volgorde volgens titel te rangskik.

Verwante artikels