Faktureringssystemet for Google Play settes på pause for brukere i Russland

På grunn av avbrudd i driften av betalingssystemet setter vi faktureringssystemet for Google Play på pause for brukere i Russland. Dette betyr at brukere ikke kan kjøpe e-bøker eller lydbøker via Google Play i Russland.

Situasjonen er i stadig utvikling, og vi oppfordrer deg til å komme tilbake til denne siden for å se den nyeste informasjonen. Nedenfor har vi svart på noen flere spørsmål som utgivere kan ha, og vi oppdaterer svarene etter hvert som det kommer ny informasjon.

Vanlige spørsmål

Må utgivere gjøre noe?

Utgivere som tilbyr innhold på Google Play Bøker, trenger ikke å gjøre noe.

For bøkene dine i partnersenteret vises fortsatt Russland (RU) i listen over aktive land, selv om de ikke kan kjøpes der.

Kan brukere fortsatt laste ned kostnadsfrie utdrag og kostnadsfritt innhold fra Google Play?

Ja, brukere i Russland kan fortsatt ta en forhåndskikk på utdrag og laste ned kostnadsfrie e-bøker og lydbøker fra Google Play-butikken.

Har brukere fortsatt tilgang til innhold som allerede er lastet ned eller kjøpt? .

Ja.

Hva skjer hvis brukere prøver å kjøpe innhold?

Hvis brukere i Russland prøver å kjøpe e-bøker eller lydbøker via faktureringssystemet for Google Play, vises en feilmelding, og ingen transaksjoner blir behandlet.

Hva skjer med brukeres eksisterende forhåndsbestillinger?

Forhåndsbestillinger som legges inn av brukere i Russland, fullføres ikke hvis boken offisielt legges ut for salg i løpet av denne pausen.

Kan jeg publisere nye e-bøker og lydbøker i denne pausen?

Ja. Hvordan du publiserer innhold eller gjør det tilgjengelig for salg, endres ikke. Brukere i Russland kan ikke kjøpe e-bøker eller lydbøker i denne pausen.