Google Plays faktureringssystem sættes på pause for brugere i Rusland

På grund af afbrydelser i betalingssystemet sætter vi Google Plays faktureringssystem på pause for brugere i Rusland. Det betyder, at brugere ikke kan købe e-bøger eller lydbøger via Google Play i Rusland.

Situationen ændrer sig hele tiden, og vi opfordrer dig til at holde dig opdateret om seneste nyt på denne side. Nedenfor har vi beskrevet nogle yderligere spørgsmål, som udgivere kan have, og vi opdaterer dem løbende.

Ofte stillede spørgsmål

Skal udgivere foretage sig noget?

Udgivere, der tilbyder indhold i Google Play Bøger, behøver ikke at foretage sig noget.

Rusland vil stadig være angivet på listen over lande, hvor dine bøger i Partnercenter er tilgængelige, selvom bøgerne ikke kan købes i landet.

Kan brugere stadig downloade omkostningsfrie uddrag og omkostningsfrit indhold fra Google Play?

Ja, brugere i Rusland kan stadig få en forhåndsvisning af uddrag og downloade omkostningsfrie e-bøger og lydbøger i Google Play Butik.

Har brugere stadig adgang til indhold, de allerede har downloadet eller købt?

Ja.

Hvad sker der, når en bruger forsøger at købe indhold?

Når en bruger i Rusland forsøger at købe en e-bog eller lydbog via Google Plays faktureringssystem, vises en fejlmeddelelse, og der foretages ingen transaktion.

Hvad sker der med eksisterende forudbestillinger?

Forudbestillinger udført af brugere i Rusland bliver ikke gennemført, hvis bogen bliver sat officielt til salg i løbet af denne pause.

Kan jeg udgive nye e-bøger og lydbøger i løbet af denne pause?

Ja. Der er ikke sket nogen ændring i, hvordan du offentliggør indhold eller sætter det til salg. Brugere i Rusland kan ikke købe e-bøger eller lydbøger i løbet af denne pause.