Pausa del sistema de facturació de Google Play per als usuaris que són a Rússia

A causa de la interrupció del sistema de pagaments, posarem en pausa el sistema de facturació de Google Play per als usuaris que són a Rússia. Això significa que no podran comprar llibres electrònics ni audiollibres mitjançant Google Play a Rússia.

Com que la situació evoluciona ràpidament, et recomanem que tornis a aquesta pàgina per consultar la informació més recent. A continuació, hem respost algunes preguntes addicionals que els editors poden tenir i les anirem actualitzant.

Preguntes més freqüents

Cal que els editors prenguin alguna mesura?

Els editors que ofereixen contingut a Google Play Llibres no han de prendre cap mesura.

Els teus llibres del Centre per a partners continuaran mostrant Rússia (RU) a la llista de països actius, encara que no s'hi puguin comprar llibres.

Els usuaris poden continuar baixant mostres i contingut gratuïts de Google Play?

Sí, els usuaris que siguin a Rússia podran continuar previsualitzant mostres i baixant llibres electrònics i audiollibres gratuïts de Google Play Store.

Els usuaris poden continuar accedint al contingut que ja han baixat o comprat?

Sí.

Què passa quan un usuari prova de comprar contingut?

Quan un usuari que és a Rússia prova de comprar un llibre electrònic o un audiollibre a través del sistema de facturació de Google Play, es mostra un missatge d'error i no es processa cap transacció.

Què passa amb les reserves existents dels usuaris?

Les reserves que hagin fet els usuaris que són a Rússia no es gestionaran si el llibre es posa a la venda oficialment durant aquesta pausa.

Puc publicar nous llibres electrònics i audiollibres durant aquesta pausa?

Sí. No hi ha cap canvi quant a la manera de publicar contingut ni de posar-lo a la venda. Els usuaris que són a Rússia no podran comprar llibres electrònics ni audiollibres durant aquesta pausa.