Onderbreking van Google Play se faktureringstelsel vir gebruikers in Rusland

Ons sal Google Play se faktureringstelsel vir gebruikers in Rusland onderbreek weens betaalstelselontwrigtings. Dit beteken gebruikers in Rusland sal nie Google Play kan gebruik om e-boeke of oudioboeke te koop nie.

Die situasie verander vinnig en ons moedig jou aan om na hierdie bladsy toe terug te keer vir die jongste inligting. Ons het hieronder 'n paar bykomende vrae beantwoord wat uitgewers dalk sal hê, en ons sal voortgaan om hulle op hoogte van sake te hou.

Gereelde vrae

Moet uitgewers enigiets doen?

Uitgewers wat inhoud op Google Play Boeke aanbied, hoef niks te doen nie.

Jou boeke in die Vennootsentrum sal Rusland (RU) steeds op die lys van regstreekse lande wys, al kan boeke nie daar gekoop word nie.

Kan gebruikers steeds gratis voorbeelde en gratis inhoud van Google Play aflaai?

Ja, gebruikers in Rusland sal steeds voorbeelde kan voorbeskou en gratis e-boeke en oudioboeke van die Google Play Winkel kan aflaai.

Het gebruikers steeds toegang tot die inhoud wat reeds afgelaai of gekoop is?

Ja.

Wat gebeur wanneer 'n gebruiker inhoud probeer koop?

Wanneer 'n gebruiker in Rusland probeer om 'n e-boek of oudioboek deur Google Play se faktureringstelsel te koop, sal 'n foutboodskap verskyn en sal geen transaksie verwerk word nie.

Wat gebeur met gebruikers se bestaande voorafbestellings?

Voorafbestellings wat deur gebruikers in Rusland geplaas is, sal nie uitgevoer word as die boek amptelik te koop beskikbaar word tydens hierdie onderbreking nie.

Kan ek nuwe e-boeke en oudioboeke tydens hierdie onderbreking publiseer?

Ja. Die manier waarop jy inhoud publiseer of te koop beskikbaar maak, verander nie. Gebruikers in Rusland sal nie tydens hierdie onderbreking e-boeke of oudioboeke kan koop nie.