Sökkvalitet

För att säkerställa att våra användare får en så bra sökupplevelse som möjligt förbehåller vi oss rätten att justera placeringen av innehåll som vi bedömer vara av låg kvalitet. Exempel på sådant innehåll är material som vi anser inte tillför något unikt värde till vårt index och till den övergripande användarupplevelsen. Detta kan när som helst och utan föregående meddelande påverka var dina böcker visas eller väljs ut på Google Böcker eller Google Play.