Kwaliteit zoekresultaten

We willen onze gebruikers een optimale zoekervaring bieden. Daarom behouden we ons het recht voor de plaatsing van inhoud aan te passen als deze volgens ons van lage kwaliteit is. Dergelijke lage kwaliteit kan betrekking hebben op inhoud die wat ons betreft geen unieke waarde toevoegt aan onze index en aan de ervaring van gebruikers in het algemeen. Dit kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving gevolgen hebben voor de plaats waar je boeken op Google Boeken of Google Play worden weergegeven of aanbevolen.