Haun laatu

Taataksemme asiakkaillemme ensiluokkaisen hakukokemuksen pidätämme oikeuden muokata heikkolaatuiseksi arvioimamme sisällön sijoitusta. Heikkolaatuinen sisältö ei esimerkiksi mielestämme anna hakemistollemme lisäarvoa tai paranna käyttäjäkokemusta. Tämä voi vaikuttaa siihen, missä tai miten kirjasi näytetään Google-kirjoissa tai Google Playssa. Muutoksia voidaan tehdä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta.