Kvalitet af søgning

Da vi gerne vil sikre os, at vi altid giver vores brugere den bedst mulige søgeoplevelse, forbeholder vi os retten til at flytte indhold, hvis vi mener, at indholdet er af lav kvalitet. Vi kan f.eks. vurdere indhold som værende af lav kvalitet, hvis vi ikke mener, at det udgør nogen særlig værdi i vores indeks eller forbedrer brugernes oplevelse. Vores vurdering af indhold kan til enhver tid og uden forudgående varsel have en indvirkning på, hvor dine bøger vises i Google Bøger eller Google Play.