Qualitat de la cerca

Per tal d'assegurar que estem oferint als usuaris una experiència de cerca òptima, ens reservem el dret d'ajustar la col·locació de qualsevol contingut si considerem que és de baixa qualitat. Considerem que un contingut és de poca qualitat si no aporta un valor únic al nostre índex i a l'experiència general de l'usuari. Això pot influir, en qualsevol moment i sense avís previ, en la ubicació on es mostren els teus llibres a Google Llibres o a Google Play.