Soekgehalte

Ons hou die reg voor om die plasing van enige inhoud wat ons beskou van lae gehalte te wees, aan te pas om te verseker dat ons gebruikers die beste soek-ervaring geniet. Sodanige laegehalte-inhoud kan dalk inhoud insluit wat volgens ons mening nie unieke waarde tot ons indeks en die algehele gebruikerervaring toevoeg nie. Dit kan enige tyd en sonder voorafkennisgewing beïnvloed waar jou boeke in Google Boeke of Google Play gewys of aangebied word.