Crear descomptes per paquets per a llibres d'una sèrie

Pots oferir preus rebaixats als usuaris quan comprin dos o més llibres alhora. Pots crear fins a tres nivells de descompte per campanya. Així, com més llibres comprin els usuaris, major serà el descompte.

Requisits del descompte per paquet

Nota: perquè els llibres siguin aptes per als descomptes per paquet, han d'estar inclosos en una sèrie. Obtén més informació sobre les sèries.

Perquè una sèrie sigui apta per als descomptes per paquet, els llibres de la sèrie han de complir aquests criteris:

• La sèrie ha d'estar publicada a Google Play.
  • Els llibres de la sèrie han de tenir metadades completes. La sèrie no pot tenir buits ni incloure números duplicats.
  • La sèrie ha de tenir com a mínim dos llibres. Les reserves no són aptes.
  • El preu mitjà d'un llibre de la sèrie ha de ser inferior a 20 USD.
  • Els llibres de la sèrie han de ser del mateix compte d'editor del Centre per a partners.
  • Els llibres han de ser en una sèrie.
  • Els llibres electrònics i els audiollibres són aptes.

Crear i gestionar descomptes per paquet

Crear un descompte per paquet

Important:

• Quan hi ha diversos nivells de descompte, el percentatge de descompte ha d'augmentar com més llibres es comprin.
  • Si la informació que hi ha a la pàgina del paquet és incorrecta, revisa les metadades proporcionades per als llibres de la sèrie. Els canvis fets en llibres poden tardar fins a 24 hores a reflectir-se a la pàgina de la sèrie.
  • Pots posar en pausa o reprendre una campanya que hagis creat, però no pots editar-ne els detalls.

1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions.
  2. Fes clic a Selecciona el tipus de promoció i, a continuació, Paquets de sèries.
  3. Introdueix els detalls de la promoció:
    • El nom de la promoció, que només tu podràs veure.
    • La data d’inici.
    • La data de finalització opcional.
  4. Per trobar una sèrie disponible, a la secció "Sèries de llibres", fes clic a l'interior del quadre.
  5. A "Sèries aptes", selecciona la sèrie.
    • Pots seleccionar una o diverses sèries.
      • Si en selecciones més d'una, s'aplicaran els mateixos nivells de descompte a totes.
      • No pots agrupar llibres de sèries diferents.
    • Per obtenir més informació sobre la sèrie, fes clic a la fletxa dreta fletxa cap a la dreta.
    • Després de seleccionar una sèrie, pots consultar el següent:
      • Nombre de llibres de la sèrie
      • Tipus de llibre
      • Idioma dels llibres
      • Disponibilitat per països
  6. Si no trobes la sèrie, revisa la llista "Sèries no aptes".
  7. Per seleccionar els països als quals vols aplicar la promoció de la sèrie, fes clic al menú desplegable d'ubicacions.
  8. Si crees una oferta de paquet que inclogui diverses sèries, pots seleccionar qualsevol país en què una d’aquestes sèries estigui a la venda. Tanmateix, l'oferta de paquet només estarà disponible per als usuaris dels països en què la sèrie estigui a la venda.
    • Exemple d'una oferta amb diverses sèries.
      • Disponibilitat per països de la sèrie A: Alemanya, Estats Units, França i Regne Unit.
      • Disponibilitat per països de la sèrie B: Alemanya, Espanya i França.
      • Països seleccionats per al paquet de diverses sèries: Alemanya, Espanya, Estats Units, França i Regne Unit.
      • Visibilitat de l'oferta:
        • Alemanya i França: totes dues sèries estan disponibles.
        • Estats Units i Regne Unit: només hi ha disponible la sèrie A.
        • Espanya: només hi ha disponible la sèrie B.
    • Si selecciones més de 100 sèries, només pots seleccionar un país. Si selecciones menys de 100 sèries, pots seleccionar tots els països aptes.
  9. Per crear nivells de descompte per paquet, defineix el percentatge de descompte per nombre de llibres comprats de la sèrie. Cada descompte només s'aplica a un nombre determinat de llibres.
    • Exemple:
      • 3 llibres amb un 15% de descompte
      • 7 llibres amb un 30% de descompte
      • 9 llibres amb un 25% de descompte (no es permet)
      • 9 llibres amb un 35% de descompte (es permet)
    • Pots configurar fins a tres nivells de descompte per campanya amb l'opció "Afegeix un descompte".
    • Cada descompte per paquet ha de requerir la compra de com a mínim dos llibres.
Revisar els paquets
  1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions i, a continuació, Paquets de sèries.
  2. Selecciona la campanya de paquets que vols revisar.
  3. A la campanya seleccionada pots trobar:
    • El nombre de compres amb descompte per paquet. A la part inferior de la pàgina, consulta la secció "Detalls del descompte".
    • Un full de càlcul descarregable de les teves transaccions.

Per cercar les ofertes de descomptes per paquets:

El preu de venda indica el descompte per paquet de cada llibre del paquet.

Exemple de com s'informa dels descomptes per paquets
  • Nombre de llibres: 3
    • Llibre 1: 10 $
    • Llibre 2: 5 $
    • Llibre 3: 10 $
    • Preu total de compra: 25 $
  • Descompte per paquet: 3 llibres amb un 25% de descompte
  • Preu de compra: 18,75 $
  • Estalvi: 6,25 $
  • Preu de venda de l'informe de transaccions
    • Llibre 1: 7,50 $
    • Llibre 2: 3,75 $
    • Llibre 3: 7,50 $
Posar en pausa o reprendre les campanyes de descompte per paquet

Per posar en pausa una campanya:

1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions i, a continuació, Paquets de sèries.
  2. Selecciona la promoció que vols posar en pausa.
  3. Fes clic a Gestiona la promoció i, a continuació, Posa en pausa.

Per reprendre una campanya:

1. Al Centre per a partners, fes clic a Promocions i, a continuació, Paquets de sèries.
  2. Selecciona la promoció que vols reprendre.
  3. Fes clic a Gestiona la promoció i, a continuació, Reprèn.