Com funciona la venda de llibres a Google Play

És possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Com funciona la venda per a editors i per a autors

Tu proporciones els fitxers del llibre

Uneix-te al Programa per a partners de Google Llibres per poder enviar llibres. Acceptem fitxers en format PDF o EPUB. Si penges els dos formats, els lectors podran triar entre el disseny original del fitxer PDF i el text flexible i fluid del fitxer EPUB.

Tu especifiques les opcions de configuració del llibre

Gestiona els teus llibres i la configuració de venda al Centre per a partners de Google Play Llibres. Especifica els països en què els vols vendre, tria si hi vols aplicar la gestió de drets digitals (DRM, Digital Rights Management) i proporciona'n els preus segons catàleg. Excepte en els casos en què Google actuï com el teu agent o estigui obligat a vendre els llibres a un preu establert per l'editor, Google pot establir els preus segons el seu propi criteri. No obstant això, compartirem els ingressos de totes les vendes amb tu d'acord amb el preu segons catàleg que hagis proporcionat.

Google gestiona l'allotjament, les vendes i la distribució

Els teus llibres es venen a Google Play, una experiència de contingut digital disponible internacionalment en una àmplia varietat de plataformes. Un percentatge limitat dels teus llibres també estarà disponible per a la visualització prèvia a Google Llibres, perquè els lectors puguin fullejar-los abans de comprar-los, tal com farien en una llibreria física. Pots baixar informes detallats de les visualitzacions prèvies i de les vendes, així com rebre la majoria dels ingressos per cada venda.

Per obtenir més informació sobre com pots posar un llibre a la venda a Google Play, consulta la nostra llista de comprovació pas a pas.

Beneficis

Google ofereix una base d'usuaris enorme i constitueix una manera fàcil de gestionar el contingut. A més, com que comptem amb un servei de cerca excel·lent, confiem que podrem ajudar moltes persones a descobrir els teus llibres. La nostra filosofia de permetre als usuaris llegir en qualsevol lloc i en qualsevol moment també atrau molts lectors. I el nostre abast internacional, que volem ampliar ben aviat, pot fer que usuaris d'arreu del món es fixin en els teus llibres.

Com que Google no demana drets exclusius per vendre edicions digitals dels llibres, els pots vendre tant a Google Play com en altres comerços. La venda de llibres a Google Play no comporta cap cost. Tu reps la majoria dels ingressos de cada venda i el repartiment d'ingressos sempre es basa en el preu segons catàleg que proporciones.

També ens prenem molt seriosament la seguretat del contingut. Més informació.

Com funciona per als compradors

Per trobar els teus llibres, els lectors poden cercar-los a Google Play Store o seguir un enllaç inclòs a la previsualització de Google Llibres. Quan compren el llibre, el poden començar a llegir directament al navegador web o poden utilitzar l'aplicació Google Play Llibres per llegir-lo siguin on siguin. Els compradors també poden transferir el llibre a un lector de llibres electrònics compatible. Obtén més informació sobre l'experiència de lector amb Google Play Llibres.

Els nous registres per a editors al Centre per a partners de Google Play Llibres estan tancats temporalment.