Com es poden vendre llibres a Google Play

T'oferim una base d'usuaris i una manera senzilla de gestionar el teu contingut. Pots vendre el teu llibre tant a Google Play com a través d'altres comerços al detall. La venda de llibres a Google Play no comporta cap cost. Tu reps la majoria dels ingressos de cada venda i el repartiment d'ingressos sempre es basa en el preu segons catàleg que proporciones.

Obtén més informació sobre la seguretat del nostre contingut.

Important: els partners de Google Play poden vendre llibres electrònics en determinats països o regions. Aquestes funcions no estan disponibles a tot arreu. En aquest moment, només determinats partners poden vendre audiollibres a Google Play.

Com funciona la venda per a editors i autors

Tu proporciones els fitxers del llibre

Uneix-te al Programa de partners de Google Llibres per enviar llibres. Acceptem fitxers en format PDF o EPUB. Si penges els dos formats, els lectors podran triar entre el disseny original del fitxer PDF i el text del fitxer EPUB.

Tu tries la configuració del llibre

Gestiona els teus llibres i la configuració de venda al Centre per a partners de Google Play Llibres. Tria els països en què els vols vendre, tria si hi vols aplicar la gestió de drets digitals (DRM, Digital Rights Management) i proporciona'n els preus segons catàleg. Excepte en els casos en què Google actuï com el teu agent o estigui obligat a vendre a un preu establert per l'editor, Google pot establir els preus a discreció. No obstant això, compartirem els ingressos de totes les vendes amb tu d'acord amb el preu segons catàleg que hagis proporcionat.

Google gestiona l'allotjament, les vendes i la distribució

Els teus llibres es venen a Google Play, una experiència de contingut digital disponible internacionalment en diverses plataformes. Un percentatge limitat del llibre estarà disponible per a la previsualització a Google Llibres. Pots baixar informes detallats de les previsualitzacions i de les vendes, i reps la majoria dels ingressos per cada venda.

Consell: per obtenir més informació sobre com pots posar un llibre a la venda a Google Play, consulta la nostra llista de comprovació pas a pas.

Com funciona per als compradors

Per trobar els teus llibres, els lectors poden navegar per Google Play Store o utilitzar un enllaç inclòs a la previsualització del llibre a Google Llibres. Quan compren el llibre, el poden llegir al navegador web o poden utilitzar l'aplicació Google Play Llibres. Els lectors també poden transferir el llibre a un lector de llibres electrònics compatible. Obtén més informació sobre l'experiència de lector amb Google Play Llibres.