Konfiguration af PDF-filer

Hvis du indsender dit bogindhold i PDF-format, vil brugere, der læser bogen i Google Play, have visningsmuligheden "Oprindelige sider".

Oprindelige sider
Læsere vil se det oprindelige layout
Flydende tekst
Læsere kan ændre størrelsen på teksten

Filoptimering

• Minimumsopløsning:

• Indholdssider: 400 pixels pr. tomme i binær farve; 200 pixels pr. tomme i gråtone eller farve
    • Billeder og bogomslag: 300 pixels pr. tomme i farve
      Hvis en side af din bog måler 8 gange 10 tommer, er din minimumsopløsning til optimal visning 2400 gange 3000 pixels (8x300 gange 10x300).
  • Rækkefølgen af ​​siderne i PDF-filen skal matche den fysiske bog. For de fleste bøger vil det være forsideomslag, bogstof og så bagsideomslag. Hvis dine omslagsfiler er adskilt fra indholdsfilen, kan du uploade disse separat. Husk at følge retningslinjerne for filnavne.

• Du skal indsende dine PDF-filer i højformat. Vi beder også om, at hver side i din PDF-fil svarer til en enkelt tekstside.

• Hvis du har oprettet din egen PDF, skal du sørge for, at alle skrifttyper er integreret i filen. Vi kan ikke behandle din bog korrekt, hvis den indeholder ikke-integrerede skrifttyper.

Beskæring

Siderne i din PDF-fil vil blive beskåret i overensstemmelse med dine Adobe Acrobat Trim Box-indstillinger. Bemærk, at hvis dine Trim Box-indstillinger ikke er i tråd med dine Crop Box-indstillinger, kan din fil ikke behandles korrekt.

Bemærk, at hvis din PDF indeholder hyperlinks, enten til andre dele af samme bog eller til eksterne websites, vil disse links blive deaktiveret under behandling af din bog.

Bogmærker (valgfrit)

Tilføjelse af bogmærker til dine PDF-filer vil hjælpe os med at behandle dine overskrifter. I øjeblikket kan vi ikke garantere, at disse oplysninger bliver vist i sin helhed, når dine bøger kan ses online, men vi arbejder på at vise så nøjagtige oplysninger som muligt. Vi foreslår, at du sætter bogmærker på den første side af hver af følgende afsnit:

• Forsideomslag
  • Bagsideomslag
  • Titelside
  • Indholdsfortegnelse
  • Side om ophavsret
  • Forord, indledning eller introduktion
  • Første kapitel
  • Bibliografi eller henvisningsafsnit
  • Indeks

Højre mod venstre-sprog

PDF-filer til sprog, der er skrevet fra højre mod venstre (f.eks. arabisk eller hebraisk), som er oprettet i Adobe Acrobat Pro, skal konfigurere en ekstra indstilling. I Adobe Acrobat Pro under Document Properties > Reading Options (Dokumentegenskaber > Læseinstillinger) skal Binding-indstillingen (Indbinding) sættes til Right Edge (Højre kant).