Se statistik i partnercentret

Du hittar underlag om ditt konto, din försäljning och dina intäkter i partnercentret.

Viktigt!

• Google Play-partners kan sälja e-böcker och ljudböcker i vissa länder och regioner. Funktionerna som beskrivs här är inte tillgängliga i alla länder och regioner.
  • Med förbeställning menas att kunder kan beställa boken, men inte läsa den, före utgivningsdatumet. Kunder som har förbeställt en bok debiteras på utgivningsdatumet och får då åtkomst till den.
  • Google kan inte erbjuda förbeställning i Indien på grund av gällande lagstiftning. Din bok blir tillgänglig i Google Play Butik i Indien från och med försäljningsdatumet.
  • Se till att ditt innehåll följer Googles riktlinjer innan du laddar upp filer. Läs vår innehållspolicy för böcker på Google Play om du planerar att sälja böcker på Google Play.
  • Informationen i försäljningsrapporterna per månad överensstämmer inte alltid med dina månatliga utbetalningar från Google. Gå till Intäktsrapporter för Google Play om du vill se en ekonomisk rapport som överensstämmer med din utbetalning.

Se statistik

1. Logga in på partnercentret.
  2. Klicka på Analys till vänster.
  3. Justera filtren högst upp.

I partnercentret kan du se följande:

Rapport om total försäljning

• omfattar intäkter eller enheter
  • kan omfatta eller utesluta gratisenheter
  • kan filtreras så att endast de främsta titlarna visas
  • kan visas som stapel- eller linjediagram

Främsta titlarna

• omfattar upp till 25 titlar
  • kan sorteras efter intäkter eller enheter
  • visar trender per period för varje titel

Genomsnittligt försäljningspris

• den konstanta linjen motsvarar det genomsnittliga försäljningspriset för en vald tidsperiod
  • trendlinjen motsvarar det genomsnittliga försäljningspriset per dag eller vecka

Områden med flest visningar

• omfattar upp till 25 platser
  • kan sorteras efter intäkter eller enheter
  • visar trender per period för varje titel
  • visar ett cirkeldiagram över intäkter eller enheter