Gå gjennom statistikk i partnersenteret

I partnersenteret finner du statistikk om kontoen din samt salgene og inntektene dine.

Viktig:

• Google Play-partnere kan selge e-bøker og lydbøker i bestemte land/regioner. Funksjonene som er beskrevet her, er ikke tilgjengelige i alle land/regioner.
  • Med forhåndsbestilling kan kunder bestille, men ikke lese, boken før utgivelsesdatoen. På utgivelsesdatoen belastes kundene som har forhåndsbestilt boken din, og dermed får de også tilgang til boken.
  • På grunn av forskriftsmessige krav kan ikke Google tilby forhåndsbestillinger i India. I India gjøres bøker tilgjengelige i Google Play-butikken på salgsdatoen.
  • Før du laster opp filer, må du sørge for at innholdet overholder Googles retningslinjer. Hvis du har tenkt å selge bøkene dine på Google Play, må du lese gjennom retningslinjene for innhold for utgivere av bøker på Google Play.
  • Månedsbaserte salgsrapporter har ikke nødvendigvis detaljer som samsvarer med de månedlige betalingene dine. Gå til Google Play-inntektsrapportene for å finne rapporter som samsvarer med betalingene.

Finn statistikk

1. Logg på partnersenteret.
  2. Klikk på Statistikk til venstre.
  3. Juster filtrene øverst.

I partnersenteret kan du se følgende:

Rapport om totalt antall salg

• Du kan se inntekter eller enheter
  • Du kan inkludere eller ekskludere gratisenheter
  • Du kan filtrere for å bare vise de mest populære titlene
  • Du kan se informasjon som stolpediagrammer eller linjediagrammer

De mest populære titlene

• Se opptil 25 titler
  • Du kan sortere dem etter inntekter eller enheter
  • Du kan se trender fra periode til periode for hver tittel

Gjennomsnittlig salgspris

• Den konstante linjen viser den gjennomsnittlige salgsprisen i en valgt tidsperiode
  • Linjen på vei opp viser den gjennomsnittlige salgsprisen etter dag eller uke

Mest populære steder

• Du kan se opptil 25 steder
  • Du kan sortere dem etter inntekter eller enheter
  • Du kan se trender fra periode til periode for hver tittel
  • Du kan se et sektordiagram som viser inntekter eller enheter