Miten Google Kirjojen esikatseluohjelma toimii

Skannaamme kirjan koko tekstin, jolloin sen sisältö on haettavissa Google Kirjoissa. Jos joku hakee sanaa "jänis" ja "jänis" esiintyy kirjasi sivulla, kirjasi saatetaan näyttää hakutuloksissa, vaikka sana ei esiintyisi kirjan nimessä. Vaikka kirja olisi täysin haettavissa, se ei ole täysin näkyvissä – valitset itse prosenttiosuuden kirjastasi, joka on käyttäjien vapaasti selattavissa.

Jotta käyttäjämme ympäri maailman voivat löytää kirjasi, olemme myös integroineet Google Kirjojen hakemiston Google Verkkohaun hakemiston kanssa.

Suojaamme sisältöäsi

Tallennamme teosten sisällön Googlen turvallisille palvelimille. Materiaalien turvaamiseksi poistamme käytöstä tulostus-, leikkaus-, kopiointi- ja tallennustoiminnot kaikilta esikatselusivuilta, joilla teosten sisältöä näytetään.

Suojaamme sisältöäsi myös rajoittamalla käyttäjille näytettävien sivujen määrää. Voit valita esikatseluun 20–100 % kirjan sisällöstä.

Jos myyt kirjoja Google Playssa, voit käyttää e-kirjoihisi toimialan standardien mukaista DRM:ää (Digital Rights Management).

Tekijänoikeus pysyy sinulla. Google ei saa tekijänoikeuksia aineistoosi.

Saamasi edut

Kun lisäät teoksesi Google Kirjoihin, useammat lukijat voivat löytää sen. Esikatselusta pitäneet käyttäjät saattavat ostaa koko kirjan. Kirjan yhteydessä näytettävät ostolinkit verkkokauppoihin sekä itse valitsemallesi sivulle helpottavat ostamista.

Jos laitat kirjan myyntiin Google Playssa, käyttäjät voivat ostaa e-kirjan yhdellä klikkauksella. Lue lisää kirjojesi myymisestä Googlen avulla.

Kirjojen lisääminen palveluun

Kirjasi digitaalisten versioiden pitäisi olla joko PDF- tai EPUB-muodossa. Kun olet luonut kumppanitilin, voit käyttää Kumppanikeskusta kirjojesi lähettämiseen ja hallintaan. Sitten voit lisätä kirjasi palveluun.