Miten Google Kirjojen esikatseluohjelma toimii

Useammat lukijat voivat löytää teoksesi, kun asetat sen saataville Google Kirjoihin. Esikatselusta pitäneet käyttäjät saattavat ostaa koko kirjan. Kirjan yhteydessä näytettävät linkit suurten kirjakauppiaiden sivustoille tekevät ostamisesta helppoa.

Jos kirjasi on myytävänä Google Playssa, käyttäjät voivat ostaa e-kirjan. Lue lisää kirjojesi myymisestä Googlen kautta.

Jotta kirjan voi löytää Google Kirjat ‑haulla, skannaamme koko tekstin. Jos käyttäjä hakee kirjan sivulta löytyvää sanaa, kirja saattaa näkyä hakutuloksissa, vaikka sana ei esiintyisi kirjan nimessä. Vaikka kirjan koko sisältö olisi haettavissa, se ei ole täysin luettavissa. Voit valita, kuinka montaa prosenttia kirjan sivuista käyttäjät voivat selata.

Yhdistimme Google Kirjojen hakemiston Google Verkkohaun hakemistoon, jotta käyttäjät ympäri maailman voivat löytää kirjasi.

Suojaamme sisältöäsi

Hostaamme teosten sisällön turvallisilla palvelimillamme. Materiaalien turvaamiseksi Google estää tulostamisen, leikkaamisen, kopioimisen ja tallentamisen kaikilla esikatselusivuilla, joilla teosten sisältöä näytetään.

Google suojaa sisältöäsi rajoittamalla käyttäjien löydettävissä olevien sivujen määrää. Voit valita esikatseluun 20–100 % kirjan sisällöstä.

Jos myyt kirjoja Google Playssa, voit käyttää e-kirjoihisi toimialan standardien mukaista digitaalista käyttöoikeuksien hallintaa (DRM).

Tekijänoikeus pysyy sinulla. Google ei saa mitään tekijänoikeuksia materiaaliisi.

Kirjojen lisääminen

Kirjoista on oltava digitaaliset versiot joko PDF- tai EPUB-muodossa. Kun olet luonut kumppanitilin, voit käyttää Kirjojen Yhteistyökumppanikeskusta. Se on verkkokäyttöliittymä, jota käytetään kirja-asetusten lähettämiseen ja hallinnointiin.