Sådan fungerer programmet Smugkig i Google Bøger

Vi scanner al tekst i din bog, så det bliver muligt at søge efter hvert enkelt ord fra din bog i Google Bøger. Hvis nogen søger efter ordet "kanin", og ordet "kanin" indgår i teksten på en af siderne i din bog, kan din bog blive vist i søgeresultaterne, selvom titlen ikke indeholder ordet. Når du har gjort din bog fuldt søgbar, betyder det ikke, at den er fuldt synlig – du styrer den procentdel af bogens sider, som brugerne skal kunne se.

For at vores brugere rundt omkring i verden kan finde dine bøger, har vi også integreret Google Bøger-indekset med Google Websøgning-indekset.

Dit indhold er beskyttet

Vi hoster alt bogindhold på vores sikre servere. For at beskytte dit materiale deaktiverer muligheden for at udskrive, klippe, kopiere og gemme på alle de eksempelsider, der viser bogens indhold.

Vi beskytter også dit indhold ved at begrænse antallet af sider, der vises til brugerne. Du kan vælge at gøre mellem 20 % og 100 % af bogens indhold tilgængeligt.

Hvis du sælger bøger i Google Play, kan du anvende branchestandarden DRM (Digital Rights Management) på dine e-bøger.

Du beholder din ophavsret. Google får ikke nogen ophavsret til dit materiale.

Dine fordele

Når du gør dine bøger tilgængelige i Google Bøger, bliver de nemmere at finde for potentielle læsere. Brugere, der kan lide det, de har læst i forhåndsvisningen, kan købe hele bogen. Vi gør det nemt at foretage køb ved at vise links til større boghandlere samt til et website, du selv angiver.

Hvis du sætter din bog til salg i Google Play, kan brugerne købe e-bogen ved bare at klikke på en knap. Få flere oplysninger om, hvordan du sælger dine bøger via Google.

Sådan indsender du din bog

Du skal have digitale versioner af dine bøger i enten PDF- eller EPUB-format. Når du har oprettet en partnerkonto, kan du få adgang til Partnercenter, som er en online brugergrænseflade, hvor du kan uploade og administrere indstillingerne for dine bøger. Følg derefter vejledningen i, hvordan du kan tilføje din første bog.