Sådan fungerer programmet Smugkig i Google Bøger

Når du gør dine bøger tilgængelige i Google Bøger, er det nemmere for potentielle læsere at finde dem. Brugere, der kan lide det, de har læst i forhåndsvisningen, vil muligvis købe den fulde version af bogen. Vi har angivet links til store boghandlere for at gøre det nemmere for brugerne at købe bøger.

Hvis din bog er sat til salg i Google Play, kan brugerne købe e-bogsversionen. Få flere oplysninger om, hvordan du sælger dine bøger via Google.

Vi scanner al tekst i din bog for at sikre os, at den dukker op, når der søges efter de relevante ord i Google Bøger. Hvis en bruger søger efter et ord, der findes på en side i din bog, kan din bog blive vist i søgeresultaterne, selvom titlen ikke indeholder ordet. Selvom du har gjort din bog fuldt ud søgbar, er det ikke hele bogen, som kan ses af brugerne. Du kan styre, hvor stor en procentdel af bogens sider brugerne skal kunne se.

Vi har kombineret indekset i Google Bøger med indekset i Google Websøgning for at gøre det muligt for brugere i hele verden at finde dine bøger.

Dit indhold er beskyttet

Vi hoster alt bogindhold på vores sikre servere. For at beskytte dit materiale tillader Google ikke, at brugerne udskriver, klipper, kopierer og gemmer tekst på alle de eksempelsider, der viser bogens indhold.

Google begrænser antallet af sider, som brugerne kan finde, for at beskytte dit indhold. Du kan vælge at gøre mellem 20 % og 100 % af bogens indhold synligt.

Hvis du sælger bøger i Google Play, kan du anvende branchestandarden administration af digitale rettigheder (DRM, Digital Rights Management) på dine e-bøger.

Du beholder din ophavsret. Google får ikke ophavsret til dit materiale.

Sådan indsender du din bog

Du skal have digitale versioner af dine bøger i enten PDF- eller EPUB-format. Når du har oprettet en partnerkonto, kan du få adgang til Partnercenter for Google Play Bøger, som er en online grænseflade, hvor du kan uploade og administrere dine bogindstillinger.