Com funciona el Programa d'accés anticipat de Google Llibres

Si fas que els teus llibres estiguin disponibles a Google Llibres, ajudaràs els lectors potencials a descobrir-los. És possible que els usuaris als quals els agradi el que llegeixen a la previsualització comprin el llibre sencer. Per facilitar la compra de llibres, mostrem els enllaços de les llibreries principals.

Si el teu llibre està disponible per a la venda a Google Play, els usuaris poden comprar el llibre electrònic. Obtén informació sobre com pots vendre llibres a través de Google.

Per aconseguir que les paraules siguin una possible coincidència amb les cerques de Google Llibres, escanegem el text complet del llibre. Si un usuari cerca una paraula que apareix en una pàgina del teu llibre, el llibre pot aparèixer als resultats de la cerca, encara que el títol no contingui la paraula. Si fas que el llibre es pugui cercar completament, no serà completament visible. Pots controlar el percentatge de les pàgines del llibre per on poden navegar els usuaris.

Hem combinat l'índex de Google Llibres amb l'índex de la Cerca web de Google perquè usuaris d'arreu del món descobreixin els teus llibres.

Protegim els continguts

Allotgem tot el contingut del llibre als nostres servidors segurs. Per protegir el teu material, Google no permet imprimir, retallar, copiar ni desar contingut en totes les pàgines de previsualització que mostren contingut del llibre.

Per protegir el contingut del llibre, Google limita el nombre de pàgines que poden trobar els usuaris. Pots decidir si vols que entre un 20% i un 100% del contingut del llibre es pugui cercar.

Si vens llibres a Google Play, pots aplicar la gestió dels drets digitals (DRM) estàndard del sector als teus llibres electrònics.

En conservaràs els drets d'autor. Google no rep res per drets d'autor sobre el teu material.

Com es pot enviar un llibre

Necessites versions digitals dels teus llibres disponibles en format PDF o EPUB. Després de crear un compte de partner, pots accedir al Centre per a partners de Play Llibres, una interfície en línia que s'utilitza per penjar i gestionar la configuració dels llibres.