Hoe die Google Boeke-voorskouprogram werk

Wanneer jy jou boeke in Google Boeke beskikbaar maak, help dit potensiële lesers om hulle te ontdek. Gebruikers wat hou van wat hulle in die voorskou lees, sal dalk die hele boek koop. Ons wys groot boekhandelaars se skakels sodat die boek maklik gekoop kan word.

As jou boek op Google Play te koop beskikbaar is, kan gebruikers die e-boek koop. Vind uit hoe om jou boeke deur Google te verkoop.

Ons skandeer jou boek se volledige teks om woorde te kry wat moontlik ooreenstem met Google Boeke-soektogte. As 'n gebruiker 'n woord soek wat op 'n bladsy van jou boek verskyn, kan jou boek in die soekresultate gelys word, selfs as die titel nie die woord bevat nie. Jou boek sal nie ten volle sigbaar wees as jy jou boek ten volle deursoekbaar maak nie. Jy beheer die persentasie bladsye in jou boek waardeur gebruikers kan blaai.

Om gebruikers wêreldwyd in staat te stel om jou boeke te ontdek, het ons die Google Boeke-indeks met die Google Websoektog-indeks gekombineer.

Jou inhoud is beskerm

Ons hou alle boekinhoud op ons veilige bedieners. Om jou materiaal te beskerm, keer Google dat enigiets gedruk, gesny, gekopieer en geplak word op alle voorskoubladsye wat boekinhoud wys.

Om jou inhoud te beskerm, beperk Google die aantal bladsye wat gebruikers kan vind. Jy kan kies om 20% tot 100% van jou boek deurblaaibaar te maak.

As jy boeke op Google Play verkoop, kan jy bedryfstandaard- digitale regtebestuur (DRM) op jou e-boeke toepas.

Jy behou jou kopiereg. Google ontvang nie enige kopiereg op jou materiaal nie.

Hoe om jou boek in te dien

Jy behoort digitale weergawes van jou boeke in PDF- of EPUB-formaat beskikbaar te hê. Nadat jy 'n vennootrekening geskep het, sal jy toegang hê tot die Boekvennootsentrum, 'n aanlyn koppelvlak wat gebruik word om jou boekinstellings op te laai en te bestuur.