Lägga till böcker och tidskrifter i biblioteket

Du kan ordna, betygsätta och recensera böcker och tidskrifter genom att lägga till dem i ditt bibliotek. I biblioteket visas även alla kommentarer eller etiketter som du lägger till i en bok.

Om du vill lägga till böcker eller skriva recensioner ser du till att du är inloggad på Google Böcker.

Lägga till en bok eller en tidskrift
  1. Besök books.google.com.
  2. Skriv in ett sökord i sökrutan.

3. Klicka på Sök efter böcker.

4. Välj en bok.

5. Klicka på Lägg till i biblioteket.

6. Välj en hylla som du vill lägga till den i.

Boken eller tidskriften läggs till i biblioteket.

Lägga till en lista med böcker eller tidskrifter

Du kan lägga till flera böcker samtidigt om du vet deras ISBN- eller ISSN-nummer.

1. Besök books.google.com.

2. Klicka på Mitt bibliotek långt ned på mitten av sidan.

3. Klicka på namnet på en hylla till vänster på sidan (till exempel Favoriter).

4. Klicka på ikonen för inställningar på resultatsidan.

5. Välj Lägg till efter ISBN eller ISSN.

6. Ange ISBN- eller ISSN-numren för böckerna som du vill lägga till. Avgränsa dem med kommatecken.

7. Klicka på Lägg till böcker.

Böckerna eller tidskrifterna läggs till i biblioteket.