Boeken en tijdschriften toevoegen aan uw bibliotheek

U kunt boeken en tijdschriften indelen, beoordelen en recenseren door ze toe te voegen aan uw bibliotheek. Uw bibliotheek is ook de plaats waar u notities of labels kunt bekijken die u toevoegt aan een boek.

Als u boeken wilt toevoegen of recensies wilt schrijven, moet u zijn ingelogd bij Google Boeken.

Eén boek of tijdschrift toevoegen
  1. Ga naar books.google.com.
  2. Geef uw zoekopdracht op in het zoekvak.

3. Klik op Boeken zoeken.

4. Selecteer een boek.

5. Klik op Toevoegen aan mijn bibliotheek boven aan de boekpagina.

6. Kies een plank waaraan u het wilt toevoegen.

Uw boek of tijdschrift wordt toegevoegd aan uw bibliotheek.

Een lijst met boeken of tijdschriften toevoegen

U kunt meerdere boeken in één keer toevoegen als u het ISBN-nummer of ISSN-nummer kent.

1. Ga naar books.google.com.

2. Klik op Mijn bibliotheek in het midden aan de onderkant van de pagina.

3. Klik aan de linkerkant van de pagina op de naam van een plank (bijvoorbeeld 'Favorieten').

4. Klik op het pictogram 'Instellingen' op de pagina met resultaten.

5. Selecteer Toevoegen op ISBN of ISSN.

6. Geef de ISBN-nummers of ISSN-nummers op van de boeken die u wilt toevoegen. Gebruik komma's om de nummers van elkaar te scheiden.

7. Klik op Boeken toevoegen.

De boeken of tijdschriften worden toegevoegd aan uw bibliotheek.