Kirjojen ja lehtien lisääminen kirjastoon

Voit järjestää, arvioida ja arvostella kirjoja ja lehtiä lisäämällä ne kirjastoosi. Omassa kirjastossa näet myös kaikki kirjaan lisäämäsi muistiinpanot ja tunnisteet.

Jos haluat lisätä kirjoja tai kirjoittaa arvosteluja, varmista että olet kirjautunut sisään Google Kirjoihin.

Yksittäisen kirjan tai lehden lisääminen
  1. Siirry osoitteeseen books.google.com.
  2. Kirjoita hakusi hakukenttään.

3. Valitse Hae Kirjoista.

4. Valitse kirja.

5. Valitse sivun ylälaidassa Lisää omaan kirjastoon.

6. Valitse hylly, johon haluat lisätä sen.

Kirjasi tai lehtesi lisätään kirjastoosi.

Kirja- tai lehtiluettelon lisääminen

Voit lisätä useita kirjoja kerralla, jos tiedät niiden ISBN- tai ISSN-numeron.

1. Siirry osoitteeseen books.google.com.

2. Valitse sivun alaosan keskeltä Oma kirjasto.

3. Klikkaa sivun vasemmassa reunassa hyllyn nimeä (esimerkiksi Suosikit).

4. Valitse tulossivulta Asetukset-kuvake .

5. Valitse Lisää käyttäen ISBN- tai ISSN-numeroa.

6. Anna lisättävien kirjojen ISBN- tai ISSN-numerot. Erota ne toisistaan pilkulla.

7. Valitse Lisää kirjat.

Kirjat tai lehdet lisätään kirjastoosi.