Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilføj, organiser eller del bøger

Du kan placere bøger og magasiner i en privat samling i Google Bøger.

Føj bøger til din samling

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Min samling.
  3. Vælg en boghylde, f.eks. "Foretrukne" eller "Læser nu".
  4. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Tilføj efter ISBN eller ISSN.
  5. Angiv ISBN eller ISSN på de bøger eller magasiner, du vil tilføje.
  6. Klik på Tilføj bøger.

Tilføj en bog, du allerede kigger på

1. Hold markøren over Føj til min samling øverst på skærmen.
  2. Klik på en boghylde.

Fjern bøger fra din samling

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Min samling.
  3. Klik på titlen på den boghylde, hvor bogen er.
  4. Klik på Fjern under den bog eller det magasin, du vil fjerne.
  5. Bekræft dit valg.

Organiser dine bøger på boghylder

Du kan have forskellige boghylder i din samling. Nogle boghylder er allerede oprettet, men du kan tilføje flere.

Opret en boghylde
  1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Klik på Ny hylde til venstre.
  5. Angiv et navn.
  6. Valgfrit: Hvis denne boghylde skal være usynlig for andre, kan du vælge Gør privat.
  7. Klik på Opret boghylde.
Slet en boghylde

Du kan slette de boghylder, du har oprettet. Når du sletter en boghylde, sletter du alle de bøger, etiketter og noter, som den indeholder.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Vælg en boghylde, du vil slette.
  5. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Slet boghylde.
  6. Bekræft dit valg.

Del bøger i din samling

Du kan gøre boghylder i din samling offentlige, så andre kan se dem.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Hvis meddelelsen "Din Google-profil er ikke linket til Bøger" vises til venstre, skal du klikke på Vis min profil ved siden af dataene for mine offentlige bøger.
  5. Klik på en boghylde til venstre.
  6. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Rediger egenskaber.
  7. Klik på Gør offentlig ud for "Synlighed".
  8. Klik på Gem.