Hoe kan ik een link maken voor een zoekopdracht naar een specifieke auteur of titel bij Zoeken naar boeken met Google?

De makkelijkste manier om een link te maken naar een specifieke titel of auteur in Zoeken naar boeken met Google, is naar de pagina "Geavanceerd zoeken" gaan en in het gewenste veld (titel, auteur, ISBN, datum, enz.) opgeven wat u precies zoekt. Nadat u op "Google zoeken" heeft geklikt, verschijnt er een resultatenpagina. Kopieer en plak de URL uit uw browser -- de link zal dezelfde resultaten geven.

U kunt ook op de volgende manieren links voor uw site maken: