Hoe voeg ik het zoekvak van Zoeken naar boeken met Google toe aan mijn website?

We hebben onze gebruikers kortgeleden de mogelijkheid gegeven de krachtige zoekfuncties van Zoeken naar boeken met Google toe te voegen aan hun websites. Door een klein codefragment toe te voegen aan uw website, stelt u gebruikers in staat te zoeken naar boeken van elk gewenst type en genre, rechtstreeks vanaf uw website. En het beste van alles: het is makkelijk, nauwkeurig en gratis voor iedereen.

Als u het zoekvak van Zoeken naar boeken met Google wilt toevoegen aan uw website, gaat u naar Zoeken naar boeken met Google en klikt u op Over Zoeken naar boeken met Google. Op deze pagina ziet u een link naar Zoeken naar boeken met Google toevoegen aan uw site. Daar vindt u eenvoudige stapsgewijze instructies voor het plaatsen van een HTML-fragment op uw site.

Het zoekvak is momenteel alleen beschikbaar in het Engels (VS). We hopen het binnenkort te kunnen aanbieden in meerdere talen.