Hvordan føjer jeg feltet Google Bogsøgning til mit websted?

Vi har for nyligt givet vores brugere mulighed for at udnytte styrken i Google Bogsøgning på deres websteder. Ved at føje en lille kodestump til dit websted kan du give dine brugere mulighed for at søge efter bøger af enhver type og genre direkte fra dit websted. Og det bedste ved det er, at det er let, præcist og gratis for alle.

Du kan se, hvordan du føjer feltet Google Bogsøgning til dit websted ved at gå til Google Bogsøgning og klikke på Om Google Bogsøgning. På denne side finder du et link til Føj Bogsøgning til dit websted. Her finder du en enkel trinvis anvisning i at sætte et stykke HTML ind på dit websted.

Søgefeltet findes i øjeblikket kun på amerikansk engelsk. Vi glæder os til at tilbyde det på flere sprog i nær fremtid.