Miten löydän ladattavia kirjoja?

Hakua ei voi rajoittaa koskemaan pelkästään ladattavissa olevia kirjoja. Google-kirjojen tarkennetun haun avulla voit kuitenkin rajata hakusi koskemaan vain kirjoja, jotka ovat täysin katseltavissa. Rajaa hakusi verkkosaatavuuden mukaan, kirjoita hakutermisi ja valitse Tarkennettu haku. Vaikka kaikki täysin katseltavissa olevat teokset eivät olekaan ladattavissa PDF-tiedostoina, tämän valinnan avulla voit rajata hakutuloksesi lähemmäs ladattavissa olevia teoksia.