Wat zijn pdf-downloads?

Google Boeken heeft gebruikers altijd geholpen boeken waarop niet langer auteursrecht rustte online te ontdekken en te bekijken. Met pdf-downloads stelt Google internetgebruikers van over de hele wereld in staat nu de volledige inhoud van de boeken waarop niet langer auteursrecht rust te downloaden (en dus ook af te drukken en offline te lezen). Als u boeken wilt vinden die u gratis kunt downloaden, gebruikt u geavanceerd zoeken en verfijnt u de zoekresultaten op online beschikbaarheid. Klik op de knop Downloaden of eBoek - Gratis bij boeken die tot het publieke domein horen om een pdf van het boek naar uw computer te downloaden.

Specifieke Google eBoeken zijn ook als pdf-downloads beschikbaar zodra ze zijn aangeschaft. Deze downloads kunnen zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management), waardoor de mogelijkheid voor het afdrukken van deze pdf's kan zijn beperkt.