Boeken gratis downloaden als pdf

Als u een boek vindt waarop geen auteursrechten rusten en dat zich in het publieke domein bevindt, kunt u het gratis downloaden als pdf. Voor deze boeken wordt de knop E-boek - Gratis weergegeven.

1. De knop E-boek - Gratis wordt aan de linkerkant van de pagina weergegeven.
  2. Plaats de muisaanwijzer op die knop.
  3. Klik op Pdf or ePub naast 'Downloaden'. Meer informatie over ePub- en pdf-bestanden.

Ondersteunde pdf-viewers

U kunt gratis pdf's downloaden en lezen met de Chrome-browser of een standaard pdf-viewer. Als u de Chrome-browser gebruikt, schakelt u de Chrome PDF viewer in.

Richtlijnen voor het gebruik van gedownloade pdf's

• Houd u aan de Servicevoorwaarden van Google.
  • U mag de bestanden niet op grote schaal opnieuw verspreiden of opnieuw hosten.
  • Controleer uw lokale beleid als u vragen over wetgeving met betrekking tot het publieke domein heeft.