Kirjojen lataaminen PDF-tiedostona ilmaiseksi

Jos löydät kirjan, jonka tekijänoikeudet ovat vanhentuneet ja joka on vapaasti käytettävissä, voit ladata sen PDF-tiedostona ilmaiseksi. Näissä kirjoissa näkyy e-kirja – ilmainen -painike.

1. Näet sivun vasemmassa laidassa e-kirja – ilmainen -painikkeen.
  2. Vie hiiri painikkeen yläpuolelle.
  3. Klikkaa Lataa-kohdan vierestä PDF tai EPUB. Lisätietoja EPUB- ja PDF-tiedostoista

Tuetut PDF-lukuohjelmat

Voit ladata ja lukea ilmaisia PDF-tiedostoja Chrome-selaimella tai millä tahansa tavallisella PDF-lukijalla. Jos käytät Chrome-selainta, ota käyttöön Chrome PDF Viewer.

Ladattujen PDF-tiedostojen käyttöön liittyviä sääntöjä

• Noudata Googlen käyttöehtoja.
  • Älä jaa tiedostoja uudelleen tai isännöi niitä uudelleen suuremmassa mittakaavassa.
  • Tarkista paikalliset käytännöt, jos et ole varma vapaata jakelua koskevista laeista.