Mijn boek wordt niet meer gedrukt -- kan ik nog wel deelnemen?

Natuurlijk. Gebruikers helpen om boeken te vinden die niet meer worden gedrukt, is een van de belangrijkste doelen van Zoeken naar boeken met Google. Zelfs als uw boek niet meer wordt gedrukt, kunnen de verkeersrapporten van pas komen, omdat ze inzicht geven in het potentieel van het boek. Bovendien verdient u geld door klikken op advertenties. Zoeken naar boeken met Google biedt u een unieke, realistische kijk op de populariteit van een boek dat niet meer wordt gedrukt.

Als u het boek in eigen beheer uitgeeft of de rechten op uw boek aan u zijn overgedragen, kunt u zelf deelnemen aan het programma. Het boek wordt dan opgenomen in uw account bij Zoeken naar boeken met Google.

Als u geen exemplaar van het boek heeft om aan ons op te sturen en geen PDF kunt uploaden, kunt u ons de namen doorgeven van de boeken die u wilt toevoegen aan uw account bij Zoeken naar boeken met Google. Als we ze kunnen scannen bij een bibliotheek, worden ze opgenomen in uw account bij Zoeken naar boeken met Google. Aangezien we niet weten wanneer we een bepaald boek zullen tegenkomen bij een van onze bibliotheekpartners, is het veel sneller om ons een kopie toe te sturen of een PDF te uploaden.