Per què alguns llibres no estan disponibles en visualització completa

Hi ha diverses raons per les quals alguns llibres de Google Llibres no es poden llegir en la seva totalitat.

Acords amb els partners: molts llibres provenen d'autors i editors que participen en el nostre Programa de socis. Aquests partners decideixen si els seus llibres es poden visualitzar parcialment o per complet.

Drets d'autor: si un llibre està protegit per drets d'autor, hi ha certes restriccions pel que fa al contingut que se'n pot veure. No obstant això, si un llibre no està protegit per drets d'autor i és de domini públic al país on et trobes, es podrà veure en la seva totalitat.

• Nota: revisem els llibres constantment per determinar si són de domini públic. Si creus que hi ha un llibre que és de domini públic al país on et trobes, però no el pots visualitzar de manera completa, demana'ns que el revisem.

• Consell: si vols llegir una novel·la clàssica, cerca'n l'edició original. Si una novel·la clàssica s'ha tornat a publicar amb contingut nou, sol estar protegida per drets d'autor i no es pot visualitzar en la seva totalitat.

Llibres que encara no s'han escanejat: alguns llibres de domini públic encara no s'han escanejat, o sigui que encara no te'ls podem mostrar. Estem treballant perquè els puguis veure.