Google Boeken vermelden als bron

Als u een boek op Google Boeken wilt vermelden als bron, heeft u mogelijk referentiegegevens nodig.

De bibliografische gegevens van een boek op Google Boeken vinden

1. Zoek een boek dat u wilt vermelden op books.google.com.

2. Klik op een boek.

3. Klik op Over dit boek aan de linkerkant van de pagina.

4. Scrol omlaag naar 'Bibliografische gegevens' op de pagina 'Over dit boek'.

Informatie downloaden naar bibliografische beheersoftware

Als u bibliografische beheersoftware zoals BibTex, Endnote of RefMan gebruikt, kunt u op de betreffende knop naast 'Citatie exporteren' klikken om de citatie te downloaden en te importeren.

Opmerking: Alle citatie-indelingen kunnen als tekst worden bekeken door de bestandsextensie te wijzigen in '.txt' of door het bestand te openen in een teksteditor.