Ik kan niet inloggen bij mijn blog

Probeer de onderstaande tips als het je niet lukt om in te loggen bij je blog:

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

1. Ga naar de pagina 'Heeft u problemen met inloggen?'.
  2. Volg de instructies. Je hebt het volgende nodig:
    • De volledige naam die is geregistreerd in je account
    • Het e-mailadres voor herstel of het hersteltelefoonnummer voor het account
  3. Volg de stappen om te bevestigen dat jij de eigenaar van het account bent.
    • Als je een e-mailadres voor herstel hebt opgegeven, controleer je de inbox van dit adres op een e-mail van Google. Geef de code uit de e-mail op.
    • Als je een hersteltelefoonnummer hebt opgegeven, geef je de code op die naar dat telefoonnummer is verzonden.

Er wordt een lijst met overeenkomende gebruikersnamen weergegeven.

Als je gebruikersnaam er niet bij staat

• Probeer andere e-mailadressen voor herstel of hersteltelefoonnummers.
  • Misschien bevat je gebruikersnaam een typefout.
  • Je hebt nog geen Google-account. Maak een account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

1. Ga naar de pagina voor accountondersteuning.
  2. Volg de instructies. Er worden enkele vragen gesteld om te controleren of jij de eigenaar van het account bent. Beantwoord ze zo goed mogelijk.
  3. Reset je wachtwoord. Kies een sterk wachtwoord dat je nog niet voor dit account hebt gebruikt. Meer informatie over hoe je een sterk wachtwoord instelt.

Ik weet niet meer welk e-mailadres ik heb gebruikt voor mijn blog

1. Ga naar de pagina 'Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?.
  2. Geef de URL van je blog op.
  3. Je ontvangt een hint over het e-mailadres dat aan je blog is gekoppeld. Je ontvangt ook een e-mail met instructies om in te loggen.
  4. Als je geen e-mail ontvangt, ben je misschien ingelogd op het verkeerde Google-account.
  5. Als je wilt zien welke Google-accounts aan je e-mailadressen of telefoonnummers zijn gelinkt, ga je naar de pagina Mijn account zoeken.

Ik heb het e-mailadres verwijderd dat ik voor mijn blog gebruikte

In specifieke gevallen kun je nog inloggen bij Blogger met een verwijderd e-mailadres.

1. Ga naar Blogger.
  2. Geef het e-mailadres op dat je voor je blog gebruikte.
  3. Log in met het laatste wachtwoord dat je je herinnert.
  4. Voeg een actief Google-account toe als beheerder van je blog.

Ik kan nog steeds niet inloggen

Alle blogs hebben ten minste één toegewezen beheerder. Als je blog meerdere beheerders heeft en je geen toegang meer hebt, kun je contact opnemen met een van de andere beheerders om te vragen of je je beheerdersrechten kunt terugkrijgen.