Bloggerin lukemisto

Bloggerin lukemiston avulla voit lukea kaikki suosikkiblogiesi uusimmat tekstit suoraan Bloggerin hallintapaneelissa. Bloggerin lukemisto on näppärästi oman blogiluettelosi alla hallinpaneelissa, joten voit tilata minkä tahansa blogin syötteen. Lukemisto päivitetään välittömästi, kun lukemistossa olevaan blogiin julkaistaan uusi teksti. Sen lisäksi voit lukea uusimmat Blogger Buzz -viestit Blogger Buzz -välilehdessä.

Blogin lisääminen lukemistoon on helppoa. Klikkaa vain Lisää blogi -painiketta lukemiston vasemmassa laidassa.

Kirjoita sitten luettavan blogin URL-osoite URL-osoitekenttään. Voit lisätä niin monta blogia kuin haluat klikkaamalla +Lisää. Kun olet lisännyt kaikki suosikkiblogisi voit valita, haluatko seurata niitä julkisesti vai yksityisesti, ja klikata sen jälkeen Seuraa.

Siinä kaikki! Kun lukemaasi blogia päivitetään, niiden uusin teksti näytetään lukemistossasi.

Blogien hallinta lukemistossa

Voit hallita lukemistosi blogeja klikkaamalla lukuluettelon oikealla puolella olevaa rataskuvaketta.

Klikkaa sen jälkeen Asetukset sen blogin vieressä, jota haluat hallita. Voit lopettaa blogin seuraamisen, muuttaa, seuraatko blogia julkisesti vai nimettömänä ja valita, haluatko julkaista toimintosi muille sivuille, joihin kuulut (tämä asetus näyttää kyseisen blogin profiilissasi muiden sivustojen joukossa, joihin olet liittynyt).