Navigointivalikko

Luettavien blogien hallinta

Voit lukea suosikkiblogiesi uusimmat tekstit lisäämällä blogit Bloggerin hallintapaneelin lukuluetteloon.

Blogin lukeminen

Kun seuraat jotakin blogia, sen uusin teksti näytetään lukuluettelossasi. Blogeja voi seurata kahdella tavalla.

Bloggerin hallintapaneelista
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Lukuluettelo-kohdassa Lisää.
  3. Kirjoita sen blogin URL-osoite, jota haluat lukea. Lisää enemmän blogeja valitsemalla +Lisää.
  4. Valitse, haluatko lukea julkisesti vai nimettömänä.
  5. Valitse Lue.
Blogin Seuraajat-widgetistä
  1. Etsi Seuraajat-widget blogista, jota haluat alkaa lukea.
  2. Valitse Liity tälle sivustolle.
  3. Kirjaudu sisään Google-tilisi tiedoilla.
  4. Valitse avautuvassa ikkunassa julkinen tai yksityinen seuraaminen.
  5. Valitse Lue tätä blogia.

Jos valitsit julkisen seuraamisen, widgetissä näytetään kuvasi ja linkki Blogger- tai Google+ -profiiliisi.

Blogin lukuasetusten muuttaminen

Luettavien blogien yksityisyysasetusten muuttaminen:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Lukuluettelo-kohdan alapuolella Asetukset .
  3. Valitse muokattavan blogin vieressä oleva asetus julkiseksi tai nimettömäksi.

Blogin lukemisen lopettaminen

Bloggerin hallintapaneelista
  1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse Lukuluettelo-kohdan alapuolella Asetukset .
  3. Valitse poistettavan blogin vieressä Lopeta lukeminen .
Blogin Seuraajat-widgetistä
  1. Etsi Seuraajat-widget blogista, jota et halua enää lukea.
  2. Valitse Asetukset > Sivuston asetukset.
  3. Valitse avautuvassa ikkunassa Lopeta tämän sivuston lukeminen.

Blogin lukemisen salliminen

Jos haluat lukijoiden seuraavan blogiasi, voit lisätä Seuraajat-widgetin seuraavasti:

1. Kirjaudu Bloggeriin.
  2. Valitse päivitettävä blogi.
  3. Valitse vasemmalla olevassa valikossa Ulkoasu > Lisää gadget.
  4. Valitse ponnahdusikkunassa Muita laajennuksia.
  5. Etsi Seuraajat ja valitse Lisää .
  6. Määritä asetukset ja valitse Tallenna.
  7. Valitse oikeassa ylänurkassa Tallenna asettelu.

Näet omat lukijasi ja muiden lukemat blogit klikkaamalla henkilöiden kuvia.

Voit estää käyttäjän näkymisen Seuraajat-luettelossa valitsemalla Bloggerin hallintapaneelissa Seuraajat. Vaikka estät lukijan näkymisen luettelossa, hän voi silti lukea ja kommentoida blogiasi.