Seuraa suosikkiblogejasi

Bloggerin lukemiston avulla voit lukea kaikki suosikkiblogiesi uusimmat tekstit suoraan Bloggerin hallintapaneelissa.

Blogien lisääminen lukuluetteloon

1. Kirjaudu sisään blogger.com-sivustoon.
  2. Klikkaa Lukuluettelo.
  3. Klikkaa Lisää.
  4. Kirjoita sen blogin URL-osoite (verkko-osoite), jota haluat seurata.
  5. Lisää haluamasi määrä blogeja klikkaamalla +Lisää.
  6. Valitse, haluatko seurata blogeja julkisesti vai yksityisesti.
  7. Klikkaa Seuraa.

Kun lukemaasi blogia päivitetään, niiden uusin teksti näytetään tästä lähtien lukuluettelossasi.

Blogien hallinta lukuluettelossa

Voit hallita lukuluettelossasi olevia blogeja seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään blogger.com-sivustoon.
  2. Klikkaa luettelon oikealla puolella olevaa Gear icon rataskuvaketta.
  3. Klikkaa Asetukset hallinnoitavan blogin vieressä.